2010. március 11., csütörtök

Ben 1O 'Power of the Omnitrix' kalandjait

Gyermekek és szülők tolongtak a Palladiumban, a 2O1O-es dubai Shopping Fesztiválon, ahol bemutatásra került a híres Ben 1O rajzfilmsorozat legújabb kalandjai a 'Power of the Omnitrix'. A műsor fénypontja a Ben 1O és a Ben 1O Alien Force, egy adrenalin növelő színházi előadásban. Gördeszka mutatványok, izgalmas akrobatika, jaw-dropping akciójelenetek, valamint a vakító multimédia jelenetek csak néhány a fantasztikus showban láthatók közül.

Lauren Pearson, William Pearson és Matthew Pearson testvérek szerint “a show nagyon jó volt! Egészen elképesztő csúcstechnológiai hatást keltett. Élvezettel néztük végig.”

Sudashek Sriram és Abishek Sharma öt éves jóbarátok és a velük együtt izguló Venkat Sharma azt mondta, hogy “a műsor valóban nagyon izgalmas!” Ezek a gyerekek figyelemmel kísérik a Ben 1O tévésorozatot és alig várták, hogy a mesefigurák életre keljenek. Fantasztikus a produkció és maga a történet becsülni, értékelni tanítja a gyerekeket. Valóban érdemes eljönni megnézni a show-t.

Nadeem Busheri és Amena Baig, akik négyéves kisfiukkal, Ali Busherivel mentek a showra, teljes mértékben egyetértenek a fent említettekkel. Ők így nyilatkoztak:”Alinak Ben 1O a kedvence. Ismeri a szereplőket, ezért a show elejétől a végéig csupa mosoly volt az arca. Büszkék vagyunk a DSF-re, hogy ezt a produkciót Dubaiba is eljuttatta.”

A nyolc éves Ben 1O rajongó Abhishek Majumder egy szóval jellemezte a show-t:”Félelmetesen jó!” “Nagyon király, hogy kedvenc szereplőimet a színpadon láthattam...és egyben szórakoztató is!” -tette hozzá.

A testvérpár Ajay (5éves) és Aiswarya (1Oéves) azt mondta:“A Ben 1O egy nagyszerű rajzfilm, de még jobban tetszenek a színpadon. Csodálatos, hogy nemcsak mozivásznon láthatjuk őket, hanem szemtanúi lehetünk a valós emberek által játszott történetnek. Ben 1O-t a show által igazinak érezhetjük, ami boldoggá tesz minket!”

A show február 26-ig tart (febr.22 kivételével) naponta 2x vetítik, 16:OO és 2O:OO órakor. 2O1O nyarán a műsor az egész Közel-Keletet bejárja.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése