2010. február 22., hétfő

Új Ben 1O Ultimate Alien játéksorozat




A Cartoon Network egyik legsikeresebb sorozata a Bandai America egyesült az újonnan megjelent Ben 1O Ultimate Alien játéksorozat világával a 2O1O-es játékkiállításon.



A vadiúj Cartoon Network-re alapuló eredeti sorozat idén tavasszal debütál. A Fall 2O1O termékcsalád magába foglalja az akció-figurákat, szereplőket, járműveket és a szabadalmaztatás alatt álló Alien Creation System játékokat, melyek lehetővé teszik a gyermekek számára, hogy elképzeléseik szerint különféle idegeneket, földönkívülieket alkossanak és kombináljanak. Az új sorozatra sokkal több idegen figura jellemző, és végre felfedi magát az átalakított Ominitrix, volt Ultimatrixból, amit Ben visel a show-ban.

“Az új Ultimate Alien sorozat folytatódik a Bandai America fejlesztő játékokkal, melyeknek elkötelezettsége, hogy ápolják a gyermekek kreativitását és képzeletét” -mondja Colleen Sherfey a Bandai America vezető marketing igazgatója.”A sorozat az online alkotóelemek egyesítésének köszönhetően lehetővé teszi a gyermekek végtelen fantázianövelését, kalandvágyát valamint a hagyományos játék értékét. 2O1O-ben tölti be 5.évét a kiskereskedelemben, Ben 1O következetesen a top 1O akciófigurák egyike közé sorolható az NPD Group-hoz képest és a TimetoPlayMag.com-on a “People’s Play Awards” szerint a Bandai Ben 1O Alien Force akciófigurákat a 2OO9-es év legjobb szabadságra ill. utazásra szánt játékai közé sorolták. A terméket 2O1O nyarán dobják piacra. A Bandai America Ben 1O Ultimate Alien Fall 2O1O kollekciója tévésorozatban fokozza az izgalmakat új Action Alien figuráival, ahogy azt már a hagyományos Ben 1O sorozatból megszokhattuk.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése