2010. február 7., vasárnap

Ben 1O az Xbox 36O-al és a Wii-vel társul

A népszerű Ben 1O videójáték sorozat felhagy a PSP digitális forgalmazásával és az Xbox Live és a WiiWare-el társul. A Ben 1O PSP játék utoljára egy népszerű animációs TV műsorban jelent meg, 2OO7-ben.


A Konami legfrissebb jelentése szerint a Ben 1O Alien Force: The Rise of Hex 2O1O elején áll majd rendelkezésre az Xbox Live és Nintendo WiiWare-n. Mindkét változat lényegében ugyanaz, de a sorozat történelmében ez az első alaklom, hogy a játék kizárólag letöltve működik. Ez egy rejtélyes választás, mivel a gyerekcím alatt értékesített fizikai termékek kelendőbbek mint a letölthetők.



Akárcsak a korábbi játékok közül a Ben 1O Alien Force: The Rise of Hex -egy akció-platform puzzle, ahol a játékosok maguk játszák Ben Tennysont, aki olyan képességgel rendelkezik, hogy 1O különböző idegenné tud változni. Az Omnitrix játékosok erejét kihasználva kezdetét veszi a harc, mely újabb veszélyt jelent a Földre. A játékosok képesek a következőkké átváltozni: Swampfire, Brainstorm, Big Chill, Humongousaur, Echo Echo, Chromastone, Jetray, pókmajom, Goop és Lodestar legyőzi Hex-et és alattvalóit, valamint sok más érdekes meglepetést tartogatnak “út közben”. Az előbbre jutás érdekében a szereplőknek minden egyes idegent fel kel használni a játék leforgása alatt. A játékosok 15 szinten végig harcolnak, a gyors-ütemű cselekedeten és az idegen-specifikus nehézségeken keresztül, mígnem elérik a végső harcot, amely megmenti a Földet a pusztulástól.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése